Rólunk

A Kriba-Hungary Kft. a Rubway márkanevű kerékpárút és síntakaró monolit szegmens fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik.

A Rubway Multisport kerékpárút és a Rubway Monolit síntakaró szegmens az egyedi megoldásnak köszönhetően környezetbarát újrahasznosított gumiőrleményből készült kopófelülettel rendelkezik.

A gumiőrlemény előnyeinek köszönhetően a Rubway kerékpárút multifunkciós sportburkolatként nem csak a kerékpárosok, hanem a kocogók, túrázók és a szabadba vágyók számára kínál minőségi időtöltést.

 

 

Rubway Multisport Flow és Shield kerékpárutak

A Kriba-Hungary Kft. által fejlesztett Rubway Multisport fantázianevű termékcsalád 2017-ben megszerezte az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft által kibocsátott Nemzeti Műszaki Értékelést és a „2+ rendszerű” Üzemi Gyártásellenőrzés Megfelelőségi Tanúsítványt.

 

 

 

 

 

render7.163

 

A Rubway Monolit kerékpárút által kínált előnyök:

– a használaton kívüli vasúti szárnyvonalak állagának költséghatékony megóvása, mely moduláris felépítése miatt biztosítja a visszabontás lehetőségét és a sínpálya jövőbeni használatát

– közösségi kerékpárútként történő hasznosítás révén a szóban forgó pályaszakaszok visszakapcsolása a közlekedés vérkeringésébe.

 

Miért ajánljuk a Rubway megoldást általános kültéri burkolási feladatok ellátására?

A Rubway több, sík felületen alkalmazott kültéri burkolóanyag alternatívája lehet rugalmassága, kitűnő hidegtűrő és kopásálló tulajdonsága miatt. Kiválóan alkalmas játszóterek, sportpályák burkolására is.